WORKSHOP & EĞİTMENLİK

workshopAile ve Sistem Dizimi

Tarih: 18-19 Şubat

Yer: YogaKala Studyo 

Nerede olursak olalım ailemizi ruhumuzda ve DNA’mızda taşırız. Aile bağları ve aile geçmişimiz, bizim kendimize ve çevremize olan tutumumuzu şekillendirerek, ‘Ben’ dediğimiz kimliğimizi oluşturur. Bu sebeple iyileşmesine en çok ihtiyaç duyduğumuz konular aslında aileyle yüzleşme, ifade, anlayış ve kabul ile çözülebilir.

Aile sistemleri terapisi bu yüzleşmeye olanak tanıyan bir Zulu şifa yöntemidir. Bağlanma bozukluklarının aktarımının sebep olduğu davranışsal/eğilimsel ve nihayetinde enerjetik kalıpların haritasını ortaya koyarak, kişinin kendi hayatına ve duygularına bakış açısını genişletir. Hayatında ya da aile dinamiklerinde bir süredir çözümlemeye ihtiyaç duyduğun davranış ve duygu kalıpları varsa, birbirimizin hikayesinde kendimizi bulacağımız ve bunları birbirimiz aracılığıyla şifalandıracağımız 18-19 Şubat İstanbul buluşmamıza seni de bekleriz.

Yoga Kala’nın huzurlu ev sahipliğiyle
*Aile ve Sistem Dizimi
*Ses ve Müzik Terapisi
*Şamanik Enerji Çalışmaları
*Elementler Dansi
*Duygusal Sağaltım Çalışmaları
‘nın birleştiği birer sentez atölyede kavuşacağız.

Dizim sonrası uyumlanma grubumuza ve dolayısıyla ailemize katılıp, dönüşüm sürecini kol kola yürümek adına yaptığımız ücretsiz kişisel gelişim çalışmaları ve sanat terapi paylaşımlarımızdan faydalanabilirsin.

Detaylar için @asiklaratolyesi ‘ne ve @yogakalastudyo ya yazabilirsin.. 🌱

Sevgiler..

workshopHanumanasana Workshop

Tarih: 12 Subat 2023

Saat: 17.00-19.00

Yer: YogaKala Studyo 

Dilerseniz online üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Kendine alan açabilmek ve hayatındaki hareket kabiliyetini arttırmak ayrıca teslimiyet ve niyetlerin üzerinde çalışıp kendi potansiyelini keşfetmek istiyorsan HANUMANASANA WORKSHOP’da buluşalım. Bu workshopta arka bacak kası esnekliği, pozun zihinsel anlamı ve anatomisi üzerinde çalışacağız. Workshop her seviyeye uygundur. Dersin kaydı alınacaktır. Verilecek olan ödevlerle workshop sonrasında da pratiğinize devam edebileceksiniz.  Katılmak için iletişime geçebilirsiniz.

workshopErk Hayvanı (Nagual, Spirit Animal)

Tarih: 5 Şubat 2023
Saat: 19.30 20.30

Erk Hayvanları kendilerini hayvan imgesiyle gösteren yol gösterici ve koruyucu ruhlardır. Her insanın bir erk hayvanı vardır sadece bunu keşfetmesi gerekir. Bilmesek de yaşam boyu desteğini aldığımız, zaman zaman karşımıza çıkan görselleriyle bize mesajlar veren zaman zaman doğaya bıraktığı işaretlerini farkettiğimiz rehberimizle tanışmak ve bağımızı kuvvetlendirmek için bir yolculuğa davetlisin.